Wpis z mikrobloga

@RobenPL: zaczynałem z wagą ~92kg jako "pączek", zredukowałem do 72kg, później robiłem masę i siłę do ok. 85kg przez prawie rok i teraz zredukowałem do ~75kg, a moim celem jest ~68-70kg
@Zwykly_Czlowiek: ~39cm, 178cm
@NathanielD: to tylko jednorazowy wypad, ponieważ wyjechałem na 3 tygodnie i buty do cieżarów kupię pewnie dopiero jutro. A że nie robiłem cieżkich siadów/martwego, to nie było problemu, inaczej bym je zdjął ;)
@andziamitsu:
@shdw: aj bo mam trochę odwrotnie, startowałem z 63kg przy 179wzrostu, po rzuceniu palenia +13 kg w 2/3mce. Został mały brzuszek do zbicia, więc moje pytanie jak go zbiłeś? Cardio ?
@RobenPL: cardio na siłowni robiłem póki co 4 razy w przeciągu ostatnich... bodajże 3 lat. Dieta i siłownia, nic więcej. Do tego poziomu akurat nie mam problemu redukować, gorzej jak chce zejść niżej.
@shdw: nic nie zrobię, już jest ok. Poszedłem do gastrologa, wyjaśnił mi że bardzo mocno się zmienia anabolizm. Zacząłem ćwiczyć w odpowiednim momencie i tyle ;]
@RobenPL: bicka mam raczej normalnego, to duży triceps robi robotę ;) nigdy nie rozumiałem czemu każdy ćwiczy biceps na potęgę, a triceps po macoszemu, kiedy to właśnie ten drugi jest objętościowo większy.