@jem_pierogi: A masz plusa za odwagę. Nienawidzę ciot, które potrafią wyśmiewać wyłącznie zza zasłony monitora. A tak poza tym, to zmodernizuj stylówę włosów. Kup sobie coś, co utrwala, ale nie skleja (jedwab jakiś?). Nie bądź żelek.
@dawidrayan: Załapałem. Chłopak, no cóż, nie mnie oceniać jego wygląd. Ale kiepskie zdjęcie w lustrze z naprędce wyżelowanym fryzem? Laski na to raczej nie polecą, a hejterzy będą hejtować. :)
@jem_pierogi: hejter według @8Dawid88 - Hejterów- ulubiono forma "obrony" używana przez nielubianych idiotów( #wardegacwel, @Mike_waw). Genialne. Ja sam przeciwko całemu światu. Jam jest kwiat świata, a wy szarymi robakami. Pluje na was . Zazdrościcie mi piniędzów, serio jestem zajebisty
A tak poza tym, to zmodernizuj stylówę włosów. Kup sobie coś, co utrwala, ale nie skleja (jedwab jakiś?). Nie bądź żelek.
@maxpawkas:
@Milosz1964:
@CzerwonaPapryka1:
@jem_pierogi: hejter według @8Dawid88 - Hejterów- ulubiono forma "obrony" używana przez nielubianych idiotów( #wardegacwel, @Mike_waw). Genialne. Ja sam przeciwko całemu światu. Jam jest kwiat świata, a wy szarymi robakami. Pluje na was . Zazdrościcie mi piniędzów, serio jestem zajebisty
@Administratore: Mam długie włosy, ale nie spinam ich w kuca. Nie chodzę w kraciastych koszulach ;P