Aktywne Wpisy

yourgrandma +18
#wykopoweprzeboje
W głosowaniu wybraliście na następną kategorię edycji Piosenki afrykańskie.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. No i najlepiej napiszcie oddzielnie wykonawcę i tytuł (w tej kolejności
W głosowaniu wybraliście na następną kategorię edycji Piosenki afrykańskie.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. No i najlepiej napiszcie oddzielnie wykonawcę i tytuł (w tej kolejności
źródło: afrykanskie
Pobierz
xPekka +127
Ogłaszam, że polskie Temu przyspieszyło animacje tego kundla wąchającego swoją dupę, i aplikacja otwiera się ułamek sekundy szybciej. Krok bliżej do powrotu do normalności
#inpost #poczta #logistyka #allegro #paczkomaty
#inpost #poczta #logistyka #allegro #paczkomaty
źródło: 1000014081
Pobierz

Czy w zestawie są elementy elektroniczne ?
#wish
@dzielus:
Ale z elektroniki, to tam jest tylko silniczek i panel sloneczny. Jest wystarczajaco jasno - silniczek pracuje. Nie jest odpowiednio jasno - nie pracuje.
Zamówiłem, nr trackingowy fejkowy (ale doszło). Ogólnie trochę chińsko źle wykonane.
Co do panelu, spóbuj podłączyć sam silniczek do panelu. Mi nie chodziło, ponieważ spasowanie elementów (gearbox chyba) jest tak badziewne, że się zacina. Jeszcze nie spasowałem odpowiednio.
P.S. Pod żarówkami LED może nie łapać ( ͡° ͜ʖ ͡°)