Wpis z mikrobloga

Witka mirki, jakiś czas temu, dokładnie o świcie 01.11.2014 wracając z pracy znalazłem telefon Iphone 4s, który postanowiłem prawilnie oddać. Udało mi się ustalić właścicielkę, wyjątkowo brzydki przedstawiciel #rozowepaski, ale do rzeczy oddałem telefon powiedziała 'thanks,thanksx1000' i nawet piwka nie postawiła, ale wiecie koło czego mi to lata, nie jestem zbytnio interesowny, po prostu lubię piankę i postąpiłbym inaczej. Dziś dostaję od niej wiadomość na facebooku i kisnę z tego motzno co napisała:

Brnąć w to dalej? Jak myślicie, nic mi nie szkodzi jej pomóc, ale nie wydaje wam się to podejrzane?
#emigracja #gdziejestmorda #uk #bristol #iphone #pytanie #nocnazmiana
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

policja najpierw poprosi ją o kontakt z Tobą - jeżeli będą mieć wciąż jakieś "ale" to mogą się skontaktować z Tobą bezpośrednio (w tym wypadku może być to Twój dzielnicowy. List tego typu co dostałeś to po prostu łagodna, oficjalna wersja tego co w polak by napisał jako - "policja kazała mi się z tobą skontaktować i mówiła byś do nich zadzwonił " jeżeli zadzwonisz do policji - zajmie Ci to może
  • Odpowiedz