Wpis z mikrobloga

Nareszcie śnieżne pałowanie na rękawie na parkingu zaliczone. Potrenowałbym jeszcze, ale już jakimś awd. Ale duet #under100hp Astra F + #under200hp Celica VII gen. dobrze sobie radził pod biedrą ;)
Spotkałem #mercedes CLA45 AMG w #bialapodlaska, jednak nie dał się sprowokować do pokręcenia bączków na parkingu (poznański, z literą H w tablicy, pozdrawiam #carboners).
No i wiem, pałowanie astry czy golfa to nie drift, ale zarzucenie dupą na prawo- i lewoskręcie również driftem nie jest :P #motoryzacja #oswiadczeniezdupy
  • 16
@anas_lex: 4 końcówki wydechów z tyłu i plakieta amg ;) z przodu zderzak amg, ale też mógł dokupić ;) felgi czarne środki z białą/jasną obramówką (takie mniej więcej jak na foto). Ale było ciemno, więc ręki uciąć nie dam ;)
@Shodan56: znam tylko jedną osobę, która uważa się za co to nie to, więc wyjątek potwierdza regułę ;) wielu tutaj pewnie uważa mnie już za hejtera wszelkich jdmboners ale ja już nie mam ukierunkowania :P lubię jeździć czymkolwiek ;) a po śniegu aby wacha w baku była :D
@anas_lex: wiele razy widziałem E w211 z pakietami upodabniającymi do true-amg, więc nie zdziwiłbym się ;) więc jak mówię, ręki uciąć nie dam, ale jak spotkam foto tego CLA to podrzucę ;)