Wpis z mikrobloga

#warszawa #bydlo #gorzkiezale
Jedziesz do Warszawy. Idziesz na spotkanie biznesowe ale po drodze w samym centrum chce Ci się sikać. Nagle dowiadujesz się, że jak nie masz 3-5zł to nie da rady skorzystać z toalety. Trudno. Idę do maka bo przecież jak tam kupisz coś to możesz skorzystać z łazienki. Kupuje zestaw. Zjadam i ide do łazienki. K&#%@W^#%@! 3zł za kible. Chyba najgłupsze miasto w jakim byłem.

Wnerwiony sram na dworcu i obsikuje konkretnie.
  • 108
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jayjay1337: kibel należy do podmiotu prywatnego (McDonald), więc jeśli chce to ma pełne prawo pobierać opłatę. Nie podoba się to idź w inne miejsce. McDonald straci, nie Ty. Btw, mieszkam w Warszawie i nigdy mi się nie zdarzyło tu nigdzie płacić za kibel. Coś zmyślasz koleś. Mogłeś iść do Złotych Tarasów, są tuż obok centralnego.
  • Odpowiedz
@Lukas77986: W moim mieście nie ma metra. Poza tym poza granicami polski nie ma takich cyrków. W innych miastach też jest normalnie. Tylko w warszawie wszystkie kible płatne a jak chciałem wygooglować darowy kibel to mi znalazło 5km dalej. No bez przesady. Samo centrum i wiocha. Powinni wam srać i szczać gdzie popadnie za taką patologie.
  • Odpowiedz
@jayjay1337: W Sopocie w maku przy głównym deptaku jest płatne. Wydaje mi się że w ścisłych centrach największych miast tj. Rynek w Krakowie, Poznaniu, we Wrocławiu też knajpy będą mieć płatne klopy żeby nie było tam spędów wycieczek, menelstwa i dusigroszów twojego pokroju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jayjay1337: Chryste, kible w Warszawie są płatne tylko i wyłącznie w okolicach Centralnego i jest to zwyczajnie ochrona przeciw-menelowa. Gdyby te wszystkie kible były za darmo, wyglądałoby one jak podziemia Centralnego z połowy lat 00'.
  • Odpowiedz