Aktywne Wpisy
Aureolus +48
Wraz z partnerką mamy syna, który w listopadzie będzie kończył roczek. Od kilku dni jest awantura, bo powiedziałem, że będziemy na roczek nacinali mu jezusowe piętki. Na początku myślała, że żartuję, ale potem zdjąłem skarpetki i pokazałem jej na moich piętach krzyżyki, które miałem zrobione na swój roczek. To jest stary kaszubski zwyczaj. Chyba w innych częściach polski też się go jeszcze kultywuje? Powiedziała, że jestem nienormalny i nie odzywa się do
ChlopoRobotnik2137 +680
Oho przyszlo polecnie z samej gory od pana Tuska
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
Nawet zbytnio się nie mijamy na korytarzu itd.. Wymieniłem z nią kiedyś kilka zdań jak byłem w innej części budynku i trafiłem do jej kuchni. Byliśmy jakiś czas temu na wspólnym szkoleniu i co mnie zaskoczyło, wiedziała jak mam na imię, mimo że nigdy się nie przedstawialiśmy sobie.
Ostatni raz widziałem ją na spotkaniu przedwigilijnym w knajpie. Ale wiecie jak to jest, ona siedziała ze swoimi koleżankami przy innym stoliku, więc nie będę robił z siebie pajaca i dosiadał się, zagadywał, zwłaszcza że się prawie nie znamy.
Jak wychodziły, stałem akurat na korytarzu pisząc smsa, ona spojrzała się, uśmiechnęła i powiedziała "pa, miłego wieczoru" ;-)
Pytanie, czy warto pisać do niej np. na fb, nie mam jej w znajomych, nie wiem nawet czy kogoś ma - nie chcę jej spłoszyć, po prostu chciałbym ją zaprosić na kawę.. W pracy tak jak mówię raczej nie ma szans jej spotkać.
Idealnie byłoby na żywo gdzieś w sklepie np. ale nie mam zamiaru jej stalkować czy coś ;)
Porady od #rozowepaski mile widziane
#podrywajzwykopem
@Przedmidorrr: @pwec: Bo ja wiem, czy kwasy? Znam osoby, którym nie wyszło w pracy, trochę pomilczeli, ale im minęło, jak ktoś jest dojrzałym człowiekiem to nie
Albo Ci zależy na niej i chcesz zagadać albo wolisz żeby nie było kwasów i gadania w robocie.
Wybieraj co dla Ciebie jest ważniejsze.
@grzemach: i każdy mężczyzna powinien tak robić :) najwyżej usłyszy, że niestety nie, albo że nie dziś, ale że może innym razem. Wam naprawdę łatwiej jest wyjść z #tfwnogf...
@kobietanawykopie: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Przedmidorrr: a gdzie się wojuje?