Aktywne Wpisy
mojaprawdajestmojsza +299

thorgoth +243
Bąbel.
Lat 20.
Czasem przypomni mu się młodość i nagle podbiegnie za własnym cieniem, troche niezgrabnie, jakby nie pamiętał że ma artretyzm stawów. Czasem nagle zaatakuje ręke którą go miziam. Czasem już nie zdąży z dwójeczką do kuwety.
Czasem ma wyraz pyszczka jakby nie wiedział w którym wszechświecie właśnie wylądował, szczególnie wybudzony ze snu.
Zawsze się cieszy jak mały kociak gdy wracam z żoną do domu, nie ważne czy nie było nas 10 minut czy
Lat 20.
Czasem przypomni mu się młodość i nagle podbiegnie za własnym cieniem, troche niezgrabnie, jakby nie pamiętał że ma artretyzm stawów. Czasem nagle zaatakuje ręke którą go miziam. Czasem już nie zdąży z dwójeczką do kuwety.
Czasem ma wyraz pyszczka jakby nie wiedział w którym wszechświecie właśnie wylądował, szczególnie wybudzony ze snu.
Zawsze się cieszy jak mały kociak gdy wracam z żoną do domu, nie ważne czy nie było nas 10 minut czy
źródło: a6626b1
Pobierz

Na localu wszystko pięknie działa, robię sobie
ember server, wchodzę na localhost:4200 i śmiga pięknie.Ale teraz problem pojawia się, jeżeli chcę odpalić to na serwerze. Wrzuciłem całą apkę na gita, na serwerze ją sklonowałem. Wchodzę w folder, kolejno
npm install,bower install,ember server. Wchodzę na IP:4200 i co? Pusta strona.Patrząc po źródłach, widzę że asset/vendor.js zawiera tylko
//# sourceMappingURL=vendor.map
Co robię źle?
#programowanie #javascript
Na serwerze VPS chcę odpalić serwer ember'a.
@NiktNieTroszczy: Nie muszę, bo na localu działa tak jak powinno - pełny automat.
server? Nie wiem, jak to jest z Emberem, ale tak się robi ogólnie w aplikacjach JS-owych :Pember buildtakże próbowałem, wychodzi to samo.ember builda potem całą zawartość folderu dist/ kopiujesz na serwer