Aktywne Wpisy
mrocznegacie +890
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
jarosuaf +160
Wypadek był koło mojego miasta, najprawdopodobniej w środku dwie osoby. W komentarzu to, co się od auta odkleiło.
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
Zrzut z góry to pokrywa chłodzenia z przecieku z 11.11.2014
dolny z przed godziny, już temat jest mocno mielony na Linustechtips.
Wydaje się że już wszystko jasne...
AIO chlodzenie wsparte już w referencyjnej karcie, tak jak 295x2
Tylko Display Porty, HDMI RIP
2x Wieksza przepustowość obliczeniowa w porównaniu do GTX980 224Gb/s vs 448Gb/s wynikająca z dużo wiekszej ilości procesorów strumieniowych.
Celowano w 8GB VRAM ale jak widać AMD zdecydowało o pozostawieniu 4GB.
Od razu Szyna 512bit. 1200Mhz taktowanie referencyjne, 28nm jak GTX 9xx proces technologiczny.
Miało być 20nm ale jednak news z ogromnym opoznieniem produkcyjnym zweryfikował plany bo czerwonym kasa uciekala miedzy palcami z każdym dniem dominacji 9xx GTX.
Moje zdanie jest takie, że to świetna karta za naprawde rozsądne pieniądze... zdetronizuje na starcie 9xx ale wygląda na to że Nvidia z 9xxTi zaprezentuje podobne osiągi. 780Ti mialo 320Gb/s przepustowość więc nie ma przepaści do przeskoczenia.
Bedzie ciekawie.
:) niekonczace sie imperium beki i wzajemnego szkalowania.
sprzedam gtx970 msi
Zapraszam tutaj.
boards.4chan.org/g/thread/45850360