Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +216
Trias +579
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Jeden z użytkowników o Żydach:
No to się pewnie ktoś oburzył za ten komentarz.
Nie przypominam sobie, żebym wspominał o sobie w tych ramach co mnie oceniłeś. Nazywając drugiego człowieka oszołomem utwierdzasz w przekonaniu, że nie radzisz sobie z emocjami, poprzez takie działania stajesz się nim sam.
Teraz zastosowałeś prostą technikę socjologiczną żeby zaniżyć wiarygodność mojego punktu widzenia porównując do zupełnie absurdalnych zdarzeń. To smutne, że w takie rzeczy wierzysz bo tak usłyszałeś i tak musi być. Ja nigdzie nawet nie napisałem jednoznacznie (czytanie ze zrozumieniem się kłania), to była tylko teza, dla mnie to ma sens, dla Ciebie nie musi.
@Analityk: Nie. Zainwestuj w książkę do historii, albo wejściówkę na Wikipedię. ;)
ps. pamiętaj, że ten co wygrywa to pisze książki historyczne.
Wyrocznią nie jesteś. Zapomniałeś dodać, że napisałeś co jest najbardziej prawdziwe dla Ciebie. Na ziemi jest jeszcze 7 miliardów ludzi i każdy może myśleć inaczej.