Wpis z mikrobloga

#truelolcontent #wykoplolcontent

Jeden z użytkowników o Żydach:

Analizując "ich" strategie działania muszę stwierdzić, że przy skrajnej porażce są skłonni rozdupcyć Izrael by zrobić z siebie jeszcze większą ofiarę losu. Coś ala poświecenie swoich w Oświęcimiu (to były przemyślane działania, pociągali za sznurki żeby do tego doszło) aby wykreować w globalnej świadomości antysemityzm a później terroryzm by teraz między innymi bezkarnie mogli strzelać do Palestyńczyków. Z ukrycia łatwiej się rządzi.

No to się pewnie ktoś oburzył za ten komentarz.
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ghostface:

Nie przypominam sobie, żebym wspominał o sobie w tych ramach co mnie oceniłeś. Nazywając drugiego człowieka oszołomem utwierdzasz w przekonaniu, że nie radzisz sobie z emocjami, poprzez takie działania stajesz się nim sam.
  • Odpowiedz
@rostu: nazywam każdego oszołomem, kto opowiada bzdury takie, że jaszczuroludzie rządzą światem, albo że Żydzi zorganizowali holocaust, albo że Ziemia ma 6000 lat. Przykro mi.
  • Odpowiedz
@ghostface:

Teraz zastosowałeś prostą technikę socjologiczną żeby zaniżyć wiarygodność mojego punktu widzenia porównując do zupełnie absurdalnych zdarzeń. To smutne, że w takie rzeczy wierzysz bo tak usłyszałeś i tak musi być. Ja nigdzie nawet nie napisałem jednoznacznie (czytanie ze zrozumieniem się kłania), to była tylko teza, dla mnie to ma sens, dla Ciebie nie musi.
  • Odpowiedz
@rostu: absurdalność tego, co wymieniłem jest praktycznie identyczna (a nawet jest tak jak pisze Ryu - teza o jaszczuroludach jest bardziej prawdopodobna), tak więc to co pisałem jest jak najbardziej prawdziwe.
  • Odpowiedz
@ghostface:

Wyrocznią nie jesteś. Zapomniałeś dodać, że napisałeś co jest najbardziej prawdziwe dla Ciebie. Na ziemi jest jeszcze 7 miliardów ludzi i każdy może myśleć inaczej.
  • Odpowiedz
@RafiRK: piszesz, że uważam połowę ludzkości za oszołomów, a gdy pytam się, dlaczego tak uważasz (bo ja czegoś takiego nie napisałem), to piszesz, że nie wiesz :). Co to ma być?
  • Odpowiedz