Wpis z mikrobloga

Witam.. Zaczynam dopiero przygodę z War Thunder.

Można jakieś szybkie tipy odnośnie rozgrywki lotnictwem?

1. Na co było by warto wydać te 340 orełków (o ile warto je w ogóle wydawać)

2. Czy do to tych myśliwców z tier 2 da się jakoś zamontować jakieś mocniejsze działka? Czy tylko te 7mm?

3. Jakiej amunicji używacie? Podstawowa, uniwersalna, smugowa, niewidzialna? Która jest teoretycznie "najlepsza"

4. Czy pkt PD załogi warto rozdzielać po trochę na każdy samolot czy raczej rozkładać je równomiernie na wszystkie maszyny?

5. Czy wolne pkt badań można użyć w jakiś inny sposób niż dokładanie Orełków?

6. Czy zwerbowanie 6 załogi które kosztuje 200orełów jest na stałe? Czy tylko na określoną ilość bitew?

Jeśli jeszcze wymyśle jakieś głupie pytanie to dodam.

#warthunder
llMarioll - Witam.. Zaczynam dopiero przygodę z War Thunder.

Można jakieś szybkie ti...

źródło: comment_be5lmeBZOjzEM4TNPmbvTl9mTogADboa.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ll_Mario_ll: 1. Ja wydałem na przyspieszenie odblokowania następnych samolotów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

2. Jeśli są w częściach do odblokowania (modyfikacje) to się da, jak ich tam nie ma to niet.

3. niewidzialna ponieważ przeciwnik nie widzi
  • Odpowiedz
@kessubuk:

4. Dzięki za wyprowadzenie z błędu. Myślałem że te pkt są jedne na wszystkie załogi.. A tu rzeczywiście są osobne.

3. Co do amunicji: Przeciwnik nas nie widzi... Świetnie...Ale jak to ma się do zadawanych obrażeń? Amunicją niewidzialną muszę zrobić więcej trafień aby go uszkodzić? Bo ja raczej chciałbym używać amunicji która sieje największe spustoszenie.
  • Odpowiedz

W tej chwili chyba najlepiej na jakiś tani samolot premium imo.

2. Czy do to tych myśliwców z tier 2 da się jakoś zamontować jakieś mocniejsze działka? Czy tylko te 7mm?

Sorry,
  • Odpowiedz
@ll_Mario_ll: 1. Konto premium jak zamierzasz farmic przez cały dzień.

3. niewidzialna na AB, uniwersalna lub smugowa na RB, jak masz karabiny + działko to smugowa na karabiny i niewidzialna na działko.

5. Nie

6. Warto kupić slot za 200 złota bo czasem będziesz grał jedna nacja częściej i będzie żal wydawać srebro na naprawę samolotu a darmowa potrwa kilka dni.
  • Odpowiedz

Dzień konta premium jak przysiądziesz.

Nie
  • Odpowiedz