Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cavalorn: nie obraź się ale nawet mi ciebie nie żal.

Mam kolegow cpunkow. Ja zawsze odmawialem dragow. Smiali sie najpierw ze mnie ze jestem ciota, ze sie boje, ze wszystko jest dla hehe ludzi.

Teraz mają przecpane, niekojarzace mozgi, łapią zawiechy a wszystko to w imię jakichś bliżej nieokreslonych idealow, bo zycie ciezkie, bo po dragach ma sie mądre hehe rozkminy itd
  • Odpowiedz
@jobel: @-PPP-: Zostać w chacie planuję od samego początku. ale presja ze strony przyjaciół i kumpli dosyć mocno miesza mi w głowie... Tłumaczyłem, ale jakoś do nich nie dociera, że w sylwestra nie zrobić wyjątku ( ͡° ʖ̯ ͡°)

W ubiegłym roku przed wyruszeniem na imprezę siedzieliśmy jakiś czas u mnie; może dobrym kompromisem będzie zaprosić ludzi do siebie na wczesny wieczór i po
  • Odpowiedz
W ubiegłym roku przed wyruszeniem na imprezę siedzieliśmy jakiś czas u mnie; może dobrym kompromisem będzie zaprosić ludzi do siebie na wczesny wieczór i po prostu nie iść z nimi dalej na miasto tylko zostać w domu?

@Cavalorn: No tylko teraz pytanie czy jesteś na tyle asertywny, aby odmówić im już na miejscu i w rozmowie twarzą w twarz a nie np. przez telefon, bo pewnie będą cię wtedy próbowali
  • Odpowiedz
@jobel: @-PPP-: @Rzezifok: o, właśnie takich ludzi mam na myśli, paru najbliższych kumpli, żaden nie ćpa. Najlepszym wyjściem jest nigdzie nie wychodzić, to wiem ale siedzieć cały wieczór samemu trochę... dołująco? Tak bym z nimi trochę posiedział i pogadał; oni na imprezę, ja do kompa.Jak wyłożę im ten pomysł odpowiednio wcześniej mogę być pewien, że nachalnego namawiania z ich strony nie uświadczę.
  • Odpowiedz