Wpis z mikrobloga

kurde, gadam z typem od jakiegoś czasu na #tinder i nagle zwiecha, przestał zagadywać, chyba, że sama napiszę. czaję, że może tylko ja jestem takim przegrywem, że nie gadam z kilkoma niebieskimi na raz, tylko jestem tinderową monogamistką, ale mógłby chociaż napisać, że nie jest już zainteresowany czy coś? a ponoć to laski mają takie zagrywki, że przestają się odzywać i c--j :< #gorzkiezale #logikaniebieskichpaskow
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@shadowsof2: ech, właśnie już kiedyś pisałam gorzkie żale na mirko, że nie cierpię tych gierek damsko-męskich, nie znam, nie umiem, nie chce mi się w nie grać. jak Mariusz, mówię jak jest, a nie jakieśtam pitu pitu. a najgorsze jest to, że faceci chyba (o dziwo) nie lubią prostolinijności, bo uznają laski za wariatki/desperatki. tak się mnie wydaje.
  • Odpowiedz
@supernick: Sprawa jest trochę bardziej... rozległa? Nie wiem jak to ująć. Ja zawsze byłem prostolinijny. Jak komuś to nie pasowało, to kopałem go w dupę. Nie potrzebuję takich ludzi w życiu.

Jest parę zagrywek, które pozwalają uwieść kobietę, a raczej sposobów. Będzie Cię to interesowało to pisz. Niedługo się kładę, a szansa, że będzie mi się chciało jutro pisać jest znikoma, także to kwestia wyboru. Twojego.
  • Odpowiedz