Aktywne Wpisy

WielkiNos +131
I taka będzie nas w przyszłości leczyć. Jeszcze pewnie wybierze specjalizację ginekologia i położnictwo albo pediatria. Temat o ustępowaniu kobietom w ciąży.
Strach sobie wyobrazić ten poziom frustracji wylewany na nas wszystkich w przyszłości. A przecież kobieta w ciąży nawet nie potrzebuje jej ustępstw. W sklepie kasjerka ją poprosi w pierwszej kolejności, w autobusie ma specjalne dedykowane miejsce, a w przychodni i aptece prawne pierwszeństwo ¯_(ツ)_/¯
#lekarz #lekarze #sluzbazdrowia #logikarozowychpaskow #p0lka #
Strach sobie wyobrazić ten poziom frustracji wylewany na nas wszystkich w przyszłości. A przecież kobieta w ciąży nawet nie potrzebuje jej ustępstw. W sklepie kasjerka ją poprosi w pierwszej kolejności, w autobusie ma specjalne dedykowane miejsce, a w przychodni i aptece prawne pierwszeństwo ¯_(ツ)_/¯
#lekarz #lekarze #sluzbazdrowia #logikarozowychpaskow #p0lka #

dam115 +627

Na ostatnim spotkaniu pojawiły się głosy, co byśmy spotkali się jeszcze raz przed świętami - w sobotę. Jest ktoś chętny?
Sobota, godz. 19:00, 13 Igieł
@Szab: @zwierzak2003 @Dziki_Bigos @jesse_pinkman @10paszonow @yshtarr @metaforyczny_kierowca: @Kangel: @Sienaq: @Crecha: @mwk2009: @ycnamocaba: @TomgTp: @anonim1133: @megoff: @filiprock: @xXProLiteXx: @knysha: @johni4k: @PanKara: @Kinoll: @bimbambom: @aniawplaszczu: @t3rmi: @Little_Juice: @sidhellfire: @subterranean4: @Akukaracza: @Rincewind: @austra: @emio: @Wozyack: @rineo: @kote: @Dredu: @Nadrill: @kate1990: @Theia @13czarnychkotow @t3rmi @szalony_kefir @mwk2009 @krisip @kwiatencja @melody @pila_mechaniczna @laki1 @Grzesiek4 @dzikiburek
Komentarz usunięty przez autora
Wstępnie tak - chociaz nic nie obiecuje
@Dziki_Bigos: ok, przekonałeś mnie, zostawiłem żelazko na lodzie
@PanKara: Hm, było więcej niż jeden nowy nick do zapamiętania - niestety nie podołałem w spamiętaniu :(
@ycnamocaba: Jeśli frekwencja będzie mała, to raczej spotkamy się tylko na symboliczne piwo.
@krisip: W 13 Igłach nie śmierdzi jedzeniem :)
Komentarz usunięty przez autora