Aktywne Wpisy
dekogangster +55
Helo butiful bebe plis show bob and vegene i tak wyrywa się #p0lka proste
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazki #natura #indie
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazki #natura #indie
kidi1 +2
#kononowicz Sami im nabijacie kasę z wyświetleń. Gdyby nie widzowie to ci wszyscy hipokryci by nie zarabiali na nieświadomym człowieku. Oglądacie, udostępniacie, komentujecie. Macie największy udział w tym procederze. J$%ać was- widzów tego procederu.
#takaprawda
#takaprawda
Od kilku tygodni szukałam w internetach czy Dragon Age: Inquisition pójdzie na moim ziemniako laptopie i w końcu zaryzykowałam i kupiłam. Jak się pewnie domyślacie, gra wyglądała jak ziemniak, pod warunkiem, że w ogóle się włączała.
Twardo próbowałam w to grać, ale mój niebieski nie mógł patrzeć jak się męczę.
Wyszedł.
Wrócił z PS4 i DA:I
Mam najlepszego #niebieskipasek na świecie <3
#pcmasterrace #ps4 #gry #rozowepaski #tyleradosci #dragonageinquisition
ziemniak dla skali!
@ziemniaczana_krolewna: ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak cierpiał biedny, poświęcił się i kupił ci ps4.
@ziemniaczana_krolewna: jakby był najlepszy to złożyłby porządnego #pcmasterrace, a nie kartofla ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@konoo: tak, sugerowałam, że coś chcę, kupując sobie sama grę na pc i grając w nią :d
Btw. on tak naprawdę kupił dla siebie tego psa (musiałem się dowartościować).
ja zorganizowałam sobie Inkwizycję na xbox360. Wygląda gorzej niż ziemniak, wygląda jak jakaś koszmarna, porozciągana we wszystkie strony bulwa. Marzę o PS4!