Wpis z mikrobloga

Baba w nocy była ponownie ( ͡º ͜ʖ͡º). O 2 nad ranem raczej. Jak widać nie przejęła się zbytnio życzeniami ()

Mam nauczkę, by tagować, bo wołanie wszystkich to mordęga. Tak więc na wszelki wypadek tworzę tag #kolekcjonerkartkow

DomWedkarza - Baba w nocy była ponownie ( ͡º ͜ʖ͡º). O 2 nad ranem raczej. Jak widać n...
  • 140
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DomWedkarza: Wydała mi się znajoma, a potem zobaczyłem, że Wasza siedziba mieści się na Sadybie. Swojego czasu, często wracałem nocnymi autobusami przez Wilanów/Sadybę, robi to samo na przystankach, od paru lat. Do tego jeździ bez celu po tych okolicach Warszawy. Kanary już nawet wiedzą, że jest chora na głowę i nawet nie sprawdzają jej biletów. Zdarzało się, że zimą, jak padał śnieg paradowała w kalpach.
  • Odpowiedz
Od trzech lat (ponoć, bo ja pracuję niecały rok) tak robi. Wywieszamy ogłoszenie i w nocy znika :D Ta sama baba.

@DomWedkarza: To niezłą macie zabawę, wy przyklejacie, ona zrywa. Ale, że przez 3 lata nikomu się nie znudziło?

Tak serio, to przecież wystarczyłaby porządna ramka z pleksi i po sprawie. Nie szkoda wam papieru?
  • Odpowiedz
@heheszkant:

Z innej beczki: próbowałeś analizować, czy odstępy pomiędzy dniami zwijania kartki układają się w jakiś sensowny ciąg?

lol k---a, na pewno, pewnie probuje cos w ten sposob za pomoca alfabetu Morse'a przekazac xd
  • Odpowiedz