Wpis z mikrobloga

@klik: Zależy jak będziesz go męczył. Mam w rodzinie dwa takie, w obu bateria trzyma jakieś 40-50 godzin. W tym jest minimum kilka godzin netu, fb, endomondo. Ja jestem bardzo zadowolony z baterii.
  • Odpowiedz
@klik: mam już drugi taki, pierwszy miał bliskie spotkanie z ziemią. u mnie w ciągu dnia internet cały czas włączony, dane w tle lecą, czasem coś sprawdzę, dochodzi wykop, portale społecznościowe, livesport itp. kilkadziesiąt sms, z kilka minut rozmów i jak go odlacze spod ladowania o 6:30 to jak idę spać mam średnio od 30-60 procent baterii, zależy od dnia.
  • Odpowiedz
@klik: o płynność działania ci chodzi? wiadomo jak to z androidem, że czasem go trzeba wyłączyć/włączyć, ale na co dzień problemów nie ma, śmiga aż miło.

delikatny to może złe określenie, spadł z 2 metrów na płytki idealnie wyświetlaczem w dół, więc nie miał szans na przeżycie
  • Odpowiedz
  • 1
@klik:

@garri_kasparow: Bateria zajebista. Przesiadłem się z Nexusa 4 nie musze codziennie podłączac do ładowarki. Trochę lte gierek i dzisiaj wyciągnąłem 7.30 ekranu i 12% zostało jeszcze.
  • Odpowiedz