@LuLoR aż mi się przypomniała gra Sing Singa, gdzie miał 50 killów Tinkerem, a jego team nic nie robił całą grę. Też przegrał.
@co_ja_tu_robie: Dobry nick ( ͡°͜ʖ͡°) panie "nie wiem ale sie wypowiem". Jeśli carry byli w pobliżu jego killi, to nie ważne że nie zrobili last hita, bo i tak dostają AoE assist gold, który jest prawie taki jak last hit.
@Nobody: równie dobrze mógł latać z EB i dagonami stealując wszystko. Daj link na dotabuffa do meczu przynajmniej to będziemy chwalić. Takie ratio to sobie mogę cm-ką w paint'cie zrobić :)
Wystarczy spojrzeć na staty teamu, większość killi była zrobion solo. Na 47 killi naszego teamu ja brałem udział w 43 (to aż 4 kille w 45 minut beze mnie! :D). Gankowałem kogo się dało, cały team miał wolne miejsce do farmy, lecz i tak nie był w stanie nic wyfarmić. To jedna z gier w której gra się ze znajomym o 2k
zamiast zostawic pare fragow carry to zwinales wiekszosc a potem sie dziw,ze lost match
@co_ja_tu_robie: p---------e, jeżeli przez pół godziny zajmował przeciwną drużynę, to normalny carry miałby wystarczająco dużo czasu do bezpiecznej farmy. Większość przyzwoitych carry w tym czasie by była w stanie sama skończyć grę.
@LuLoR aż mi się przypomniała gra Sing Singa, gdzie miał 50 killów Tinkerem, a jego team nic nie robił całą grę. Też przegrał.
@Nobody: miałem taką grę kiedyś, 30min stompowałem slarkiem, jakieś 30 killi, troll build, a mój team nie zfarmił nic i przegraliśmy ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
źródło: comment_DOPaLEseUyJAMer2AfYzwA2rqxMwQdkl.jpg
Pobierz@co_ja_tu_robie: Dobry nick ( ͡° ͜ʖ ͡°) panie "nie wiem ale sie wypowiem". Jeśli carry byli w pobliżu jego killi, to nie ważne że nie zrobili last hita, bo i tak dostają AoE assist gold, który jest prawie taki jak last hit.
Repek wygasł bo gra sprzed miesiąca.
Wystarczy spojrzeć na staty teamu, większość killi była zrobion solo. Na 47 killi naszego teamu ja brałem udział w 43 (to aż 4 kille w 45 minut beze mnie! :D). Gankowałem kogo się dało, cały team miał wolne miejsce do farmy, lecz i tak nie był w stanie nic wyfarmić. To jedna z gier w której gra się ze znajomym o 2k
@co_ja_tu_robie: p---------e, jeżeli przez pół godziny zajmował przeciwną drużynę, to normalny carry miałby wystarczająco dużo czasu do bezpiecznej farmy. Większość przyzwoitych carry w tym czasie by była w stanie sama skończyć grę.
@Nobody: miałem taką grę kiedyś, 30min stompowałem slarkiem, jakieś 30 killi, troll build, a mój team nie zfarmił nic i przegraliśmy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)