Wpis z mikrobloga

Mirki, w #!$%@? niewygodnie być dziewczyną tutaj. Co prawda plus 50 do atencji ale co z tego jak minus 50 do śmieszkowania. Właśnie nazwałam dziewczynę atencyjną #!$%@?ą w lepszych słowach. Facetowi by przytaknęli hehe joo mirek Ty to masz rację, rzeczywiście karyńsko gra na naszych stulejach i odwołuje się do atawistycznych instynktów, za to plusiki to jak w błoto. Z kolei ja usłyszałam, że pewnikiem jestem gruba, brzydka, #!$%@? codzień kebsa, ćwiczę od jutra a moje świnki morskie są #!$%@?, a jak założyłam im tag to #!$%@? bardziej bo żer o atencję, i co prawda jestem na wecie ale na pewno można przedmioty poprawiać.

Od razu po tym jak przyjdzie wykopaczka robię #usunkonto i zakładam nowe, ale z niebieskim paskiem pod avatarem. Chcę mieć plusa do śmieszków, a nie do atencji. Jak dalej będzie tak niefajnie to usuwam konto na dobre i idę ćwiczyć duszę i cialo by kiedyś powrócić i być mirkiem prawilności.

#boldupy #oswiadczenie
  • 67
@Plrin: Kurde, prawda, różowy pasek nie może tu nic powiedzieć innemu różowemu, bo od razu #buldupy, na pewno mi zazdrości, jesteś brzydka, śmierdzisz i nigdy nie miałaś chłopaka. Może kobiety po prostu są #!$%@?. Nie wiem. Ale może #takaprawda. Kolesie generalnie mają więcej dystansu, mniej jadu, a laski to jakiś pasywno-agresywny bullshit, genralnie negatywna energia w większości przypadków. Trzeba się wykazać się przed samcami.

Boże, zresztą, jak widzę, że