Aktywne Wpisy
mirko_anonim +34
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem facetem po 30tce. Mam narzeczoną tez po 30tce z którą jestem od jakiś 8 lat, od 7 lat mieszkamy ze sobą. Zaczyna pojawiać się kwestia dzieci. Zawsze miałem w głowie, że chce mieć dzieci ale to "kiedyś", "nie teraz". No ale czas leci i różowa naciska, że to już pora. Wcześniej też miała takie podejście, że "kiedyś". Nawet bardzo pilnowała antykoncepcji i tak dalej. Ale jak widzę dzieci
Jestem facetem po 30tce. Mam narzeczoną tez po 30tce z którą jestem od jakiś 8 lat, od 7 lat mieszkamy ze sobą. Zaczyna pojawiać się kwestia dzieci. Zawsze miałem w głowie, że chce mieć dzieci ale to "kiedyś", "nie teraz". No ale czas leci i różowa naciska, że to już pora. Wcześniej też miała takie podejście, że "kiedyś". Nawet bardzo pilnowała antykoncepcji i tak dalej. Ale jak widzę dzieci
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wkrótce na google play nowa wersja Pyk Pyk.
- Poprawione błędy (problem z gestami na rogach, ucinane ikony podczas gry, poprawne odblokowywanie plansz >25)
- Nowa ikonka launchera
Obecnie gra jest dostępna na alternatywnych marketach #android (slideme, opera, 1mobile, amazon). Na slideme i amazon powinna być już 1.1.0. Google ma laga ale dziś jeszcze powinna być.
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.infinitesoftware.monsterblocks.playstore&hl=pl