Aktywne Wpisy

kieubasa +62

Ryksa +6
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

Wdzialiście kod biblioteki DoctrineExtensions?
https://github.com/Atlantic18/DoctrineExtensions/blob/master/lib/Gedmo/Tree/Strategy/ORM/Nested.php
Jako, że znalazłem w tym kilka bugów a autor nie bardzo ją rozwija to chciałem zrobić forka ale jak zacząłem analizować kod to zwątpiłem. Już wiem dlaczego ten kod się tak sypie i nikt nie chce tego rozwijać.
Szkoda, że nie ma żadnej rozsądnej alternatywy :-( Jedyne co mi przychodzi do głowy jako alternatywa to Doctrine PHPCR ale tutaj z kolei brakuje mi obsługi relacji z ORM-em.
- W Sortable przesunięcie na szczyt tworzy lukę w numeracji elementów
- Drzewka NestedSet potrafią się rozsypać. Np. gdy w jednym requescie zmienisz rodzica i pozycje elementu. Aby zrobić to w jednym requescie muszę po tych operacjach naprawiań drzewo a to trwa kilka sekund :/
- Translatable jest fatalnie zaprojektowane i działa wolno.
ltree w Doctrine (ʘ‿ʘ)?