Wpis z mikrobloga

zastanawiałem się czemu zawsze obok każdego kosza jest taki nieprawdopodobny burdel. #!$%@?ŁEM się, że ludzie nie potrafią trafić śmieciem do tego kubła z odległości 0,5m. Ale jak się dzisiaj okazało, to nie ludzie, tylko jakieś latające trolle próbuja zniszczyć ład i porządek (pic rel). Przylatują we dwóch, czasem trzech, równo o 8:30, wyciagają wszystkie reklamówki i inne gówna, rozrzucają je wokół i lecą do następnego śmietnika ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jeden zawsze działa aktywnie, drugi rozgląda się w lewo i prawo, stojąc na czatach. ##!$%@?

#heheszki #truestory
Pobierz blackmaul - zastanawiałem się czemu zawsze obok każdego kosza jest taki nieprawdopodo...
źródło: comment_7QwJEdxgTrCEXO1GpshjoZR9M6IqoHed.jpg
  • 17
@blackmaul: To gorsze zło niż #golomp i cwańsze. Do tego nie boi się ani ludzi, ani psów.

#coolstory #truestory

Raz skądś zawinął taki cwaniak jogurt i bombardował nim parking pod moją robotą, dopóki go całkiem nie rozbebeszył. Innym razem wracałem z zakupów, a tu jak coś nie dupnie pół metra za mną, to ja wam tego nie życzę. Okazało się, że gawron/wrona zajumał siatkę z pomidorami (pół kilo jak nic) i
@blackmaul: #!$%@? jak ja tych ptaszów nienawidze, #truestory, ze 4 lata temu siedziałem przy oknie, na parapecie winogrona , no i coś tam robie przy kompie, okno otwarte, bo lato motzno. I nagle słysze takie "chuchuhcuhu" i na parapecie ląduje #!$%@? centralnie wielki golomp, ja się go oczywiście nie spodziewałem, jak nie #!$%@?łem #!$%@? z tego krzesła, a ten #!$%@? siedział dalej...Wygoniłem go, dygałem, że wleci do domu i bede