Wpis z mikrobloga

@PatelniaPelnaKotletow: prawdopodobnie gość podpina pod te konta karty prepaid z małą kwotą na rachunku i spotify nie może pobrać środków. Kupiłem od niego konto i w ciągu pół roku musiałem do niego pisać, bo przestało działać, ale on wytrwale za każdym razem naprawiał konto i działa dalej. Ciekawe jak długo.
  • Odpowiedz
@PatelniaPelnaKotletow: Swego czasu kupilem u niego doladowanie. Pierwszy miesiac, darmowy - ok. Jak rozpoczal sie drugi miesiac, byl problem z platnoscia. Napisalem, naprawione, ale po kilku dniach konto zostalo zbanowane. Jeszcze raz napisalem, kolejne konto - ban. Poprostilem o zwrot kasy. Imo nie ma sensu tego kupowac, juz lepiej kolejne konta co miesiac za ~2zl od sztuki (ktore leca na fejkowych kartach kretydowych, na ktorych da sie aktywowac pierwszy miesiac
  • Odpowiedz
@Dawwido:

Możesz powiedzieć po jakim czasie przestało działać i jak długo trwała "naprawa"?

Słyszałem że jest jakaś sprawa właśnie z tymi środkami, jak jest ich za mało to czasami samo przedłuża, ale nie wiedziałem że da się rok pociągnąć.
  • Odpowiedz
@Re-volt: to jest oczywista oczywistość. Mi jednak zależy na tym aby mieć muzykę przy sobie na telefonie i to samo mieć na PC (z czego na pierwszym urządzeniu offline a na drugim mogę streamować). Nie ma co kombinować, tylko potestuję WIMPa, Spotify, Deezera i normalnie wyciągnę 20 cebulionów miesięcznie.
  • Odpowiedz