Wpis z mikrobloga

@arcylarwa: na pewno nie #60groszyzawpis? Dlaczego warto? Wbiłem 10 rangę czy coś (nisko, bo nudziło mnie lvlowanie bezużytecznych broni), ze 350h. Co dla mnie tam zostało? Gardzę tymi psami, latanie w kosmosie nie urzeka, a społeczność jest mocno średnia.
  • Odpowiedz
@Geomemnon: No ja mam tych godzin jak na razie 47, czwartą rangę wbije jeszcze dziś - so far community wydaje sie spoko, kulturka na czacie, mało gimbazy która pewnie gubi sie na etapie pierwszego modowania - robocików jest sporo, w lataniu się zakochałem, a na psa zmarnowałem chyba godzinę farmy i też szczerze bym go ubił za te 25k kredytek
  • Odpowiedz
@arcylarwa: przy 4 randze to ja miałem ochotę grandmastera fundatora wykupić : ) Niby spoko, ale jak dostaję do teamu 14-16 rangę i muszę go respic i chronić całą misję... Bugów było strasznie dużo, rakiety wybuchaly mi przed twarzą i zabijaly za darmo. Poza tym w akademiku mam zablokowane przekierowywanie portów i muszę przez VPN latać żeby w ogóle z kimś zagrać. Ale jakbyś jakiejś pomocy potrzebował to wołaj.
  • Odpowiedz
@Geomemnon: Bugi jakieś łatają codziennie, nawt i po kilka razy - jak na razie raz wtopiłem się w ścianę - a i tak katapultowało mnie po chwili do moich ziomków

a co do grania z kimś - ostatnio byłem tak upalony że dołączyłem do klanu który co weekend bawi się w jakieś eventy i szasta platyną/giftami
  • Odpowiedz
@arcylarwa: kupiłem disciple fundatora i trochę platyny, do teraz mam kilkaset.

Łoo panie, w ścianach to ja bywałem nie raz. Nawet znalazłem kilka miejsc na tilesetcie Ziemi, gdzie można było wejść normalnie, ale wyjść już nie : D

Ale jakoś bugów kolizji im się nie chciało. No i ten pierdyliard żywiołów mnie wkurzył nieco. Tak samo to, że w życiu G3 nie spotkałem, a Harvester rzuca mi wszystko tylko nie
  • Odpowiedz
@arcylarwa: ja tylko palety, złote i niebieskie ziemniaki i formy kupowałem afair.

Aktualnie dobijam do 120 godziny w Magickę: Wizard Wars : )

Ładny updater, tzn. znowu tło zmienili? : P
  • Odpowiedz
@Geomemnon: tak.

nie no patrząc na ilość polaczków w grze, to cieszę się strasznie z ich braku

ALE jednak kilu by się przydało bo nie pograsz jednak z jakimiś amerikano jak u nich 4-5 rano a u nas środek zabawy
  • Odpowiedz
@Geomemnon: Śjet, jednak dobrze było nie kombinować i od początku grać po angielskiemu

no grindfest, tego nie ukryjesz ale pokaż mi jakieś mmo gdzie tego nie ma i bawisz się równie wspaniale po 5 dniu tej samej instancji
  • Odpowiedz