Aktywne Wpisy

moll +104
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz
tpleszczu +52
#chwalesie
Zrobilem sobie kominek w garażu i będę mógł zimą też coś tam grzebać. Mała rzecz a cieszy. Dodatkowy plus taki, że jak baba będzie wkurzać to można gdzieś uciec. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zrobilem sobie kominek w garażu i będę mógł zimą też coś tam grzebać. Mała rzecz a cieszy. Dodatkowy plus taki, że jak baba będzie wkurzać to można gdzieś uciec. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image_picker_E1EE7645-A12A-4A44-A475-C754B79B3D2A-5385-000000C9245B41BC
Pobierz

źródło: comment_PU25dcbWIQBZ6JfsxUqkC6hFQZuz64mf.jpg
PobierzNiesłychane prawda?
a co do grania z kimś - ostatnio byłem tak upalony że dołączyłem do klanu który co weekend bawi się w jakieś eventy i szasta platyną/giftami
Łoo panie, w ścianach to ja bywałem nie raz. Nawet znalazłem kilka miejsc na tilesetcie Ziemi, gdzie można było wejść normalnie, ale wyjść już nie : D
Ale jakoś bugów kolizji im się nie chciało. No i ten pierdyliard żywiołów mnie wkurzył nieco. Tak samo to, że w życiu G3 nie spotkałem, a Harvester rzuca mi wszystko tylko nie
Aktualnie dobijam do 120 godziny w Magickę: Wizard Wars : )
Ładny updater, tzn. znowu tło zmienili? : P
nie no patrząc na ilość polaczków w grze, to cieszę się strasznie z ich braku
ALE jednak kilu by się przydało bo nie pograsz jednak z jakimiś amerikano jak u nich 4-5 rano a u nas środek zabawy
no grindfest, tego nie ukryjesz ale pokaż mi jakieś mmo gdzie tego nie ma i bawisz się równie wspaniale po 5 dniu tej samej instancji