Aktywne Wpisy
Milo900 +11
Co za janusze. Koles mial zamowienie glovo na 145 zl. I #!$%@? zamiast te 14-15 zl tipa (tylko 10% zamowienia), daje 150 i rzuca januszowo "reszty nie trzeba".
Kurier wam ladnie jedzonko przywozi (np. ja) i za te glodowe stawki to sami sobie jedzcie rowerem albo dajce minimum 5 zl tipa do zamowienia do 50 zl a potem proporcjinalnie 10%.
#glovo #uber #taxi #bolt #wolt #jedzenie71 #jedzenie #ubereats #pysznepl #pyszne
Kurier wam ladnie jedzonko przywozi (np. ja) i za te glodowe stawki to sami sobie jedzcie rowerem albo dajce minimum 5 zl tipa do zamowienia do 50 zl a potem proporcjinalnie 10%.
#glovo #uber #taxi #bolt #wolt #jedzenie71 #jedzenie #ubereats #pysznepl #pyszne
Kauabang +214
2. twoja love wychodzi o 6.15 do pracy, ty leżysz w łóżeczku dalej
3. różowy przekręca zamek w drzwiach i odchodzi
4. w tym samym momencie nie wytrzymujesz i puszczasz ogromnego bąka bo już wytrzymać nie możesz
6. różowy wraca, otwiera drzwi i pyta czy coś spadło bo słyszała "grzmot"
7. zwal na królika że zrzucił sobie butelkę z wodą w klatce
8. królik poker face
9. różowy prosi żebym mu podniósł butelkę i wychodzi
10. ...
11. PROFIT(?)
Tylko teraz królika się boję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. nie ma pkt. 5
#coolstory #truestory #facettoswinia #heheszki
@Deetz:
Poważnie nie czujecie zażenowania puszczając śmierdzącego bąka przy kobiecie? O_o
@Werkaaa: przecież tu nie chodzi o udawanie tylko o nieco kultury...
Ale najczęściej się ostrzegamy, mój niebieski np mówi "Smerfy! Kryjcie się! To Gargamel!"
@sheilacooper: ależ proszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
aż mnie szczęka boli
Komentarz usunięty przez autora
Przychodzi kompletnie zjarany chłopak do dziewczyny. Puka do drzwi, ta po chwili mu otwiera, zaprasza go do środka i mówi:
- Kochanie poczekaj chwilkę, ja skocze do łazienki dokończyć się malować i zaraz wychodzimy.
- Spoko.
Siedzi taki zajarany na kanapie, nagle zachciało mu się srać. I co tu teraz zrobić ?! Panna w łazience, a ja zaraz nie wytrzymam - myśli.
Zauważył, ze na podłodze leży pies - co