WhiteAG
1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
BlueSpark
@WhiteAG: jak się w ciągu 30 dni ponownie zalogujesz, to konto zostanie przywrócone. Jedynie ranking się traci.

Nie jestem pewnien że tak jest, ale tak gdzieś czytałem.
1
BlueSpark
@WhiteAG: działa
0
WhiteAG
@BlueSpark: to dosyć zastanawiające, bo teoretycznie wczoraj usunąłem konto
0
WhiteAG
@BlueSpark: dzięki, to teraz podejście drugie do usunięcia
0
BlueSpark
@WhiteAG: powodzenia :)
0