Aktywne Wpisy
grzemiak +648
Następca Majtczaka z wczorajszego znaleziska jak widać mocno się "przejął" tym, że wylądował na w gorących na głównej...
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
splinter96 +130
Wg statystyk wykopu @WielkiNos założyła konto 2 lata i 8 miesięcy temu, w tym czasie miała 25000 akcji, z czego około 21500 to wpisy/komentarze. Średnio więc zamieszcza tu około 22 wpisy/komentarze dziennie.
Dlaczego @WielkiNos tak dużo czasu spędza na śmieszkowym portalu (plus na stronach, z których bierze swój content) zamiast zająć się rodzeniem dzieci i ogarnianiem rodziny? ¯\(ツ)/¯
#heheszki #bekaztwitterowychjulek #bekazwykopowychjulek #p0lka
Dlaczego @WielkiNos tak dużo czasu spędza na śmieszkowym portalu (plus na stronach, z których bierze swój content) zamiast zająć się rodzeniem dzieci i ogarnianiem rodziny? ¯\(ツ)/¯
#heheszki #bekaztwitterowychjulek #bekazwykopowychjulek #p0lka
Mirki, pytanie mam, potrzebuję świeżą trawę (taką zwyczajną, łąkową trawę) dla zwierzaka, można czasem kupić takie małe doniczki, okropnie drogie i mało, chciałbym kupić ze 2 podłużne donice plastikowe i trzymać to w domu (w cieple - około 23 stopni), pytanie tylko, czy ma to sens?
Czy można kupić niewielką ilość nasion zwyczajnej trawy i czy zasianie ich teraz ma sens? Ile będzie rosnąć? Totalnie się na tym nie znam :/
Jeśli tak jaką ziemię kupić do tego?
napisałem wyraźnie że chodzi mi o zwykłą trawę ;)
hmmm, dobre, to akurat dla królika ale chyba też będzie mógł (sprawdzę tak czy siak) - widzę że są kielki nawet takie w kilka dni rosnące w talerzu, może w castoramie albo praktikerze będą mieli to zasieję w donicy
dzięki :D na poczatek spróbuję jakąś niewielką ilość zobacze co wyjdzie i jak a potem więcej, potrzebować będę więcej bo królik powinien siano jeść, ale nie lubi ( ͡° ʖ̯ ͡°), za to trawę dla kota gotową kupioną w praktikerze wciąga od razu
spoko, przynajmniej na temat sugestia ;)
to nie ma być jedyne źródło żarcia dla zwierzaka, je granulat, je suszone pokrzywy itd itp, powinien jeść siano, którego nie tknie choćbyś mu podał pokrojone na złotym talerzu, ale lubi trawę i świeża mu wystarcza zamiast siana, dlatego chce uzupełnić jego dietę o większe ilości świeżej trawy
może, nie wiem czy coś takiego dostanę w małych ilościach