Wpis z mikrobloga

Korzysta może tutaj ktoś z Microsoft ergonomic keyboard 4000 ? Warto? Duza roznica taka zwykla? Moze jakas inna propozycja #programowanie #komputery
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Microsoft ergonomic keyboard 4000

@pkh: Znam jednego goscia ktory od paru lat korzysta z tych ergo klawiatur od MS i baaaardzo sobie chwali. Pisze na tym naprawde szybko. Za kazdym razem jak siadam do jego maszyny to pisze jednym palcem bo tego nei ogarniam. Kwestia preferencji i przyzwyczajenia.
  • Odpowiedz
@aseeon: Właśnie widziałem tą wersje, ale wole z większy spadem chyba. Musze sie przejść gdzies i pobawić sie nimi.
  • Odpowiedz
K350

@msq: Zostały już z niej tylko ostatki na allegro ;) Zresztą z 4000 też nie ma super lekko bo już też ją wysłali na emeryturę. Ostatki magazynowe tylko zostały.
  • Odpowiedz
@msq: no niestety ergonomic 4000 to też nie jest klawiatura na wiele wiele lat, nigdy nie używało mi się żadnej klawiatury lepiej, ale niestety 2,5 roku to jej średni termin przydatności do użycia i jakieś klawisze przestają stykać co jakiś czas. Wiadomo pewnie są szczęśliwsze egzemplarze, ale z mojego wywiadu środowiskowego 2-3 lata to wszystko na co sobie można z nią pozwolić.

P.S. Właśnie mi się kończy moja, pierwszy klawisz
  • Odpowiedz