Wpis z mikrobloga

@artpop: ktoś kto lata wszędzie krzycząc jaki to on nie jest zajebisty, bo jest gejem(a tak naprawdę jest zwykłym pedałem). To jak z wegetarianinem - ledwo go poznasz i pierwszą rzeczą jaką się dowiesz(nawet przed imieniem) to to, ze jest innej orientacji.

Te wszystkie parady równości(chodzenie w lateksach i w strojach z wibratorami xD) no bitch plis... jakby zrobić paradę hetero to by było wielkie oburzenie(bo pedały są nietolerancyjne wobec
  • Odpowiedz
  • 1
O gurwa, ale rozkreciles. Jaki ten wykop zacofacy i w ogole #ciemnogrod no nie moge olaboga. ZOSTAWCIE PEDALOW W SPOKOJU, CHOROBA NIE WYBIERA!
  • Odpowiedz
kim jest dla ciebie pedał?

@artpop: Już tłumaczę. Aby być gejem, musisz strzec swojej seksualności jak największej tajemnicy. O swoim homoseksualizmie możesz wspomnieć tylko i wyłącznie, jeżeli zostaniesz zapytany "czy jesteś gejem?" Jeżeli poruszysz ten temat w jakiejkolwiek innej sytuacji, zamieniasz się w pedała.
  • Odpowiedz
Dla niego było to ważne wydarzenie i chciał się z nim tu podzielić. A ty dorabiasz do tego otoczkę

@enzojabol: A ty co właśnie zrobiłeś? Polecam przeczytać ponownie pierwsze zdanie z mojej wcześniejszej wypowiedzi.
  • Odpowiedz
@omik: odpuść sobie rozmowę z newskim. On od pewnego czasu potrafi rozmawiać tylko o neuropie, która wini za zło całego swiata. Do tego ostatnio ma odchyla i uważa, ze reprezentuje najwyższy poziom na wykopie i jest największym wolnosciowcem. Kliniczny przypadek.
  • Odpowiedz
@zdechly_jez Są tacy ludzie co latają wszędzie mówiąc jacy są zajebisci bo są gejami? (Pewnie tak, ale to jakies jednostki)

A jak nazywasz faceta, który rozmawia o tym ile lasek zaliczył? Jeśli też negatywnie to czemu mówiąc ogólnie o facetach hetero nie piszesz "Jestem heterofobem. Do hetero jako tako nic nie mam - do dziwkarzy już owszem."

A i byłaś kiedyś na paradzie rownosci? Z tego co widzę co nie. To
  • Odpowiedz
Albo uznajemy to słowo za ogólnie obraźliwe i sprzeciwiamy się nazywaniu tak czarnych przez kogokolwiek niezależnie od koloru skóry, albo nie robimy tego w ogóle.

@Aleksander_Newski: Czym sie rozni ogolnie obrazliwe od szczegolnie obrazliwego? Bo nie wiem, dla mnie glownym kryterium obrazliwosci jest to czy spelnia ta funkcje. A tak sie sklada ze jesli to slowa uzywa bialy, to obraza to duzo ludzi.

Poza tym, dalej nie wiem jak to
  • Odpowiedz
@artpop: nie popieram także dziwkarzy - ale dopóki zachowuje to dla siebie to nic mi do tego.

Tak samo z homo - jeżeli nie truje mi niepotrzebnie o tym to nic do niego nie mam.

@spatsi: to nie tak. jest różnica. to tak jak neil patrick harris jest gejem, a taki luntek - to pedał.
  • Odpowiedz
@artpop: Dla nich pedał to ten gej, który nie uważa, że w Polsce gejom jest dobrze. Dla nich homoseksualista powinien siedzieć cicho i cieszyć się, że grozi mu spłonięcie na stosie. Akurat Biedroń nie jest dobrym przykładem, bo robi ze swojej orientacji jedyną "kwalifikację". Ale wiesz, wystarczy, że wyjdziesz zamanifestować swoje prawa, to już z "homosia" masz awans i jesteś "pedałem".
  • Odpowiedz