Aktywne Wpisy
bibi__ +331
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Megasuper +778
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Jest afera w domu.
Dajcie kilka plusów na pocieszenie (╥﹏╥)
#oswiadczeniezdupy #truestory
Te wszystkie parady równości(chodzenie w lateksach i w strojach z wibratorami xD) no bitch plis... jakby zrobić paradę hetero to by było wielkie oburzenie(bo pedały są nietolerancyjne wobec
@zdechly_jez: Sugerowanie, że takich nie ma xD
@artpop: Już tłumaczę. Aby być gejem, musisz strzec swojej seksualności jak największej tajemnicy. O swoim homoseksualizmie możesz wspomnieć tylko i wyłącznie, jeżeli zostaniesz zapytany "czy jesteś gejem?" Jeżeli poruszysz ten temat w jakiejkolwiek innej sytuacji, zamieniasz się w pedała.
@enzojabol: A ty co właśnie zrobiłeś? Polecam przeczytać ponownie pierwsze zdanie z mojej wcześniejszej wypowiedzi.
A jak nazywasz faceta, który rozmawia o tym ile lasek zaliczył? Jeśli też negatywnie to czemu mówiąc ogólnie o facetach hetero nie piszesz "Jestem heterofobem. Do hetero jako tako nic nie mam - do dziwkarzy już owszem."
A i byłaś kiedyś na paradzie rownosci? Z tego co widzę co nie. To
@Aleksander_Newski: Czym sie rozni ogolnie obrazliwe od szczegolnie obrazliwego? Bo nie wiem, dla mnie glownym kryterium obrazliwosci jest to czy spelnia ta funkcje. A tak sie sklada ze jesli to slowa uzywa bialy, to obraza to duzo ludzi.
Poza tym, dalej nie wiem jak to
Tak samo z homo - jeżeli nie truje mi niepotrzebnie o tym to nic do niego nie mam.
@spatsi: to nie tak. jest różnica. to tak jak neil patrick harris jest gejem, a taki luntek - to pedał.
A tego drugiego nie znam.