Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +309
Pięć głównych, konkretnych powodów, dla których warto mieszkać w Polsce a nie w innym kraju i nawet nie próbujcie tego podważać.
Nawet wyjeżdżając na jakiś urlop za granicę, czy nawet na weekend do Czech czy na Słowację, boli brak tych rzeczy pod ręką, zwłaszcza Żabki xD
#11listopada #polska #takaprawda
Nawet wyjeżdżając na jakiś urlop za granicę, czy nawet na weekend do Czech czy na Słowację, boli brak tych rzeczy pod ręką, zwłaszcza Żabki xD
#11listopada #polska #takaprawda
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-11 121046
Pobierz
MonazoPL +120
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 1500x1500 v2
Pobierz

źródło: comment_AKtCkgUQHAI9hzUIj41F7rhy1hGwKzRe.jpg
PobierzCiechan, Antyradio, kłaniam się nisko.
źródło: comment_ajksJNX9zKdE7lJOBCso62YV4nZbsts0.jpg
PobierzI ja to szanuję.
No dobra ja Ci zazdroszczę, teraz czujesz się spełniony, że wrzuciłeś to zdjęcie?! Brutalu! ;)
A wpis oczywiście trochę atencyjny, a trochę gorzkieżale, bo niestety, ale imprezy u mnie totalnie odpadają, bo w tygodniu też coś tam robię, a sobota i niedziela 7:00 rano pobudka...
Cieszę się jak mały gnojek na święta!
źródło: comment_BADvJINUEdLAEzpjwbTrtXsv7S6RbknX.jpg
Pobierz