Aktywne Wpisy

Salido +659
Minął 0. (z 67) dzień wakacji.
To już 8. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2025:
To już 8. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2025:
źródło: 1-453841-52
Pobierz
donatien-de-sade +102

Na 99% dzisiaj ukażą się factory image dla #nexus4 #nexus5 #nexus7 #nexus10 z Android 5.0 #lollipop.
Instalacja przez #adb, #ota w najbliższych tygodniach.
Paranoid czy CM na kiedy od tego momenentu zapowiedziały aktualizację z androidem 5.0.
http://www.cyanogenmod.org/blog/the-l-is-for-later
Ja tam falej siedzię na paranoidzie 3.99, już chyba ponad rok z uwagi na tablet ui.
Nie, nawet nie wiedziałem, że komuś udało się to napisać. Poczekam do wersji współpracującej z 5.0.
W pełni sprawny paranoid i tak będzie dopiero za 2 miesiące, a ja póki co jestem zadowolony ze starego :)