Wpis z mikrobloga

"bycia ze sobą z przyzwyczajenia"

@lukasyyyy: Zawsze mnie smuci, kiedy słyszę taką odpowiedź. Trzeba nakręcać bez przerwy tę miłość. :) A spróbuj tutaj zaskoczyć czymś swoją ukochaną, kiedy znacie się jak łyse konie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
która się starzeje

@lukasyyyy: Uroda przemija, dlatego wybierz ładną i bystrą. ( ͡° ͜ʖ ͡°) A jeśli po kilku latach zauroczenie minie to przynajmniej będziecie najlepszymi kumplami, na tym polega miłość.
  • Odpowiedz
najlepszymi kumplami, na tym polega miłość.

@fanat: to będziemy tylko kumplami, bo nie wiem co tu ma do rzeczy miłość

Uroda przemija, dlatego wybierz ładną i bystrą. (

@fanat: ale nie będe się męczył ze starzejącą kobietą, nie stanie mi od jej zmarszczek
  • Odpowiedz
@lukasyyyy: u mnie wyszło to jakoś naturalnie. Powiedzmy, że po jakichś 3 latach. Kochamy się, ale jesteśmy też najlepszymi przyjaciółmi, chociaż z mojej strony nie ma już takiego zaangażowania jak kiedyś.

Ogólnie podpisuję się pod opinią, że monogamia nie jest dla każdego.
  • Odpowiedz
@lukasyyyy: bo co by nie było to ją kocham, a że mniej się angażuję to inna sprawa. Poza tym, nie znajdę lepszej kobiety - oprócz tego, że jest mocnym 7/10, to jeszcze zajebiście gotuje i piecze, a jak ma wolną chwilę to najchętniej sprząta, myje wannę, kafelki itd. Poza tym jest wierna jak pies i ogólnie ma dobre serce.
  • Odpowiedz
@lukasyyyy: ale c--j mi po ładniejszej, skoro nie ogarnie mi chaty, nie zrobi obiadu i będzie np. rozrzutna albo niewierna?

Ideałów nie ma, a moja i tak jest bardzo blisko. Nie zamierzam się znowu bawić w chodzenia, kwiatuszki, restauracje itp.

Może sobie kiedyś znajdę fajną kochankę, ale to dopiero gdy osiądę w jednym miejscu na stałe. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz