Aktywne Wpisy
mickpl +1149
Ksiega_dusz +27
Jak zamierzacie dociągnąć do emerytury jako programiści, mając na uwadze aktualny rynek pracy, rosnącą podaż programistów oraz dynamikę branży, technologii?
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java
Do osób będące w stałym związku z wieloletnim stażem: po jakim czasie przeszedł wam stan z"zakochania/kochania" i przeszliście do stanu "bycia ze sobą z przyzwyczajenia"?
@lukasyyyy: Zawsze mnie smuci, kiedy słyszę taką odpowiedź. Trzeba nakręcać bez przerwy tę miłość. :) A spróbuj tutaj zaskoczyć czymś swoją ukochaną, kiedy znacie się jak łyse konie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lukasyyyy: Uroda przemija, dlatego wybierz ładną i bystrą. ( ͡° ͜ʖ ͡°) A jeśli po kilku latach zauroczenie minie to przynajmniej będziecie najlepszymi kumplami, na tym polega miłość.
@fanat: to będziemy tylko kumplami, bo nie wiem co tu ma do rzeczy miłość
@fanat: ale nie będe się męczył ze starzejącą kobietą, nie stanie mi od jej zmarszczek
Ogólnie podpisuję się pod opinią, że monogamia nie jest dla każdego.
@Klinghoffer: znajdziesz i to ładniejszą, nie ma co się zamęczać
Ideałów nie ma, a moja i tak jest bardzo blisko. Nie zamierzam się znowu bawić w chodzenia, kwiatuszki, restauracje itp.
Może sobie kiedyś znajdę fajną kochankę, ale to dopiero gdy osiądę w jednym miejscu na stałe. ( ͡° ͜ʖ ͡°)