Wpis z mikrobloga

@Cohonez: O tak i COMA, jak ich słucham to mam ochotę zapaść w śpiączkę, nazwa konkret. Te pseudoartystyczne teksty, które mogą być dosłownie o wszystkim pasują nawet do metaforycznego stawiania klocka
  • Odpowiedz
Uwielbiam rocka, n-------m Led Zeppelin, AC/DC, Pearl Jam i inne, głównie starocie godzinami. Chodzę na koncerty, gram na elektryku iwogle tylko rokędrol dzifko. Mimo to nie mogę zdzierżyć takiego klasyka jak Black Sabbath. Nie wspomnę o mojej szczerej i nieopisanej wręcz nienawiści do Kultu, Happysadu, Strachównalchów.
Dziekan5 - Uwielbiam rocka, n-------m Led Zeppelin, AC/DC, Pearl Jam i inne, głównie ...

źródło: comment_Z6Nt5Ndl4SA55DCDrIcCwb7veph2Xdpg.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@gagatonicica: Metalica, to pierwsze co przyszło mi do głowy, ale widzę, że nie jestem sama.

poza tym U2, Coma, Bednarek, Linkin Park [choć za gimbazy się słuchało ( ͡ ͜ʖ ͡)], Czesław Śpiewa i pewnie wiele innych..
  • Odpowiedz
Coma, słuchają tego gunwa u mnie w okolicy, tak bardzo zbuntowani tak bardzo alternatywni XD a poza tym to Normalsi i te właśnie Happysady, Strachy Na Lachy
  • Odpowiedz
@velati15: Wiedziałam, że wszyscy zaczną wymieniać oczywiste pop gówna ooo Bieber huuurrr, moje uszy bolooo durrr. A jeśli chodzi o Gunsów - wiadomo, że są c-----i, ale mnie szczególnie irytują do potęgi. Slesz z fajką "patrzcie jak n-------m" i Axl ze swoim (moim zdaniem) okropnym głosem
  • Odpowiedz