Wpis z mikrobloga

• 8
Coma - za pseudointeligentne teksty i taką sobie oprawe muzyczna, totalnie nie rozumiem fenomenu. Dżem - za sentymentalne p---------e pijaka. Ps. Gunsów też nie lubie.
  • Odpowiedz
@gagatonicica: a mnie to sie rzygac chce jak ten Lemon Sremon slysze w radio! Pedalski glos, muzyka, teksty i gosc sam jest pedalski, dają im c--j wie za co nagrody i srają w majty cebulaki z zachwytu, a przeciez tego żabiego jojczenia sie nie da słuchać!
  • Odpowiedz
A JA NIENAWIDZĘ TEJ HIPSTERSKIEJ MUZYKI (W SUMIE TO NAWET NIE MUZYKA TYLKO JAKIEŚ PISKI I TRZASKI, TAM NAWET NIE ŚPIEWAJĄ) ROBIONEJ NA KOMPUTERZE KTÓREJ POTEM I TAK NIKT NIE SŁUCHA PLAY TO KAŻDY GŁUPI UMIE NACISNĄĆ, A NA GITARZE ZAGRAĆ TO TYLKO NAJLEPSI!!!11!
  • Odpowiedz
@gagatonicica: Jeżeli chodzi o te super-mega-hiper kultowe zespoły, które "trzeba" znać, to zawsze podobały mi się ich single, która to często się przewijają w radiu, tv. Guns N' Roses - November Rain, Don't Cry, Sweet Child O'Mine itd. mogę słuchać non stop, ale jak przyjdzie zapoznać się szczegółowo z albumami to czar pryska ( ͡° ʖ̯ ͡°)

-Coma, gejsed (happysad), SNL, Pidżama, Kult, Kazik, bo to bełkot

-Dżem -
  • Odpowiedz
@gagatonicica: Nienawidzę praktycznie wszystkiego co leci w Esce albo RMFSRAXX . a skąd tyle hejtu na stare zespoły to ja nie wiem.

Aha, i wszystkie zespoły, w których "muzycy" na zdjęciach stoją w formacji KLIN, w lesie, długie włosy, smutne miny i blond, cycata babka na wokalu. Koniecznie w lesie...nordyckim jakimś. I sowa na drzewie...blee. Evanescene, nightwish itp itd
  • Odpowiedz
@gagatonicica: U2, Coma, Myslovitz, Perfect, Lady Pank. Najlepsze / najgorsze w tym wszystkim jest to, że nawet nie potrafię logicznie uzasadnić niechęci - po prostu te zespoły mają coś w sobie ("wewnętrzne fuj"), co sprawia, że automatycznie jestem na "nie".
  • Odpowiedz
@gagatonicica: Dżem, Coma, Hey i inne polskie gówna, Radiohead, U2, Metallica, Kings of Leon, Pearl Jam, Sabaton, Nirvana, Lana del rey, coldplay, daft punk, foo fighters, red hot chilli peppers g---o, lykke li, chvrches, muse, linkin park, the xx, system of a down... i jeszcze dużo i dużo...
  • Odpowiedz