Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 119
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KidLavi: zanim założyłam konto to czytywałam wypok i Mirko i miałam wrażenie, że wszyscy mają takie abstrakcyjne nicki... no i nie umiałam wpaść na nic dorównującego poziomowi np. Filozofującej Cauki więc został mi abstrakcyjny_nick :c
  • Odpowiedz
Odnośnie mojego nicku to jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł i ja jechałem na rowerze i go spotkałem i potem jeszcze pojechałem do Biedronki na lody i po drodze do domu wtedy jeszcze już do domu pojechałem
  • Odpowiedz
To był jedyny obrazek mojego autorstwa jaki mialem zapisany, w momencie kiedy zakładałem konto.

Sam obrazek natomiast to długa historyja. Jego powstanie, czym był zainspirowany i czym jest tak naprawdę. Bo musicie wiedzieć że nie jest to kurczak na jakiego wygląda.
  • Odpowiedz
@KidLavi: Wszystko zaczęło się w głębokiej podstawówce - przekształcili moje nazwisko na Arciemrówa, potem Mrówa. Jako że Mrówa mi się nie podobało, no to mianowałem się królewsko Muchą - w końcu też owad. Kiedy dotarłem do internetów, to niestety Muchy często były zajęte, więc dodałem "Z". Amen.
  • Odpowiedz