Wpis z mikrobloga

• 0
@LibertyPrime: No powiem ci, ze znam wiele takich niedorozwojów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale ogólnie jak ktoś mnie tylko zapyta o wiek to najczęściej lecą słowa "aaa, młody jeszcze jesteś. Nie dyskutuj."
  • Odpowiedz
  • 0
@Chippy: No w tym pamiętnym wpisie nie pokazujesz swojej elokwencji i fakt, że prowadziłes kontratak tez ci nie dodaje. Ogólnie oceniałem całą sytuację, bo jakoś mi się nie wydaje, żebym pisał do swojej dziewczyny coś w stylu "daj mi chociaż spróbować..." To czy jesteś dziecinny czy nie raczej ciężko określić tylko po jednym wpisie, ale takie wrażenie sprawiłeś.
  • Odpowiedz
  • 1
@Arkolita: ..lecz założę się, że przynajmniej raz w życiu powiedziałeś coś głupiego, szczególnie kilka lat wcześniej. Co więcej, nie możesz być pewien, że na moim miejscu nic byś nie odpowiedział i spokojnie obserwował jazdę po twojej osobie, szczególnie, że @Pitrasia wytoczyła mój chyba najbardziej żałosny tekst z tych pięciu lat, a ja odpowiedziałem czymś, co wcale nie było szczytem jej możliwości.

Nie mogę bronić się jednak wiecznie - to
  • Odpowiedz
  • 0
@Chippy: Do tej pory mowie coś głupiego, wiek nie ma znaczenia :D No jakby jakiś mój znajomy prał brudy na forum publicznym to tez bym nie stał i się patrzył, ale fakt, że akcje potoczyłes tak, a nie inaczej wpływa na twoją ocenę. Zdziwiony teraz jestem, po co to wszystko było? A propos internetowych batalii, takie na mirko, z takimi ripostami nigdy nie zginą ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
  • 0
@Arkolita: nie wiem po co to wszystko było :( nienawidzę atencji, w szczególności negatywnej. A jeśli już, wolałbym być znany z mojej twórczości, nad którą siedzę dłużej niż kręciłem z Pitrasia.

No właśnie, życie jest nie fair. Człowiek nagrywa muzykę tyle lat, spędza na to większość wolnego czasu i prawie nikt nie wie o jego istnieniu. Zrobi się żałosny shitstorm na żałosny temat, i w ciągu dwóch dni jest na
  • Odpowiedz
  • 0
@Chippy: No i widzisz. To zła kobieta była ( ͡° ʖ̯ ͡°) A takie określanie kto kim jest przez internet. Tez dałem trochę ciała.

To zapodaj chociaż linka lub opowiedz czym się zajmujesz, żebym miał co na wieczór robic ;)
  • Odpowiedz
  • 2
@Arkolita: dzięki za otwarte podejście do tematu (: zawsze jeden "hejter" mniej.

Tworzę samodzielnie alternatywną muzykę elektroniczną stylizowaną na lata 80te, synthpop B)

cała dyskografia:
  • Odpowiedz
  • 1
@Chippy: Powiem ci, ze całkiem ciekawa muzykę tworzysz. Jest strasznie rytmiczna i nie ma przypadkowych nut, jak w wielu amatorskich dziełach. No jestem pod wrażeniem, jednak to kompletnie nie moje klimaty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz