Wpis z mikrobloga

Poznałem #rozowypasek 9/10 w księgarni. Od 2 tygodni sobie piszemy na face i nawet 2 razy byliśmy na kawie i piwku. Została raz na noc bo była już późna godzina i spaliśmy razem w jednym łóżku, ale do niczego nie doszło tylko chciała się przytulać i całować ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dzisiaj do mnie pisze (obrazek), czuje dobrze #wygryw

2 lata temu na samą myśl o rozmowie z #rozowepaski zaczynałem się pocić i przechodziły mnie dreszcze. Myślałem wtedy że kobiety są na tej planecie tylko po to aby podtrzymać gatunek ludzki ( ͡° ʖ̯ ͡°) #tfwnogf

Mam dużą nadzieje na #wykopgonewild

Zdam relacje Mirki

#rozowepaski #niebieskiepaski #niebieskipasek
Grann - Poznałem #rozowypasek 9/10 w księgarni. Od 2 tygodni sobie piszemy na face i ...

źródło: comment_wMpX1DLNrwDBFLgqJMNWAoxRAfK8n009.jpg

Pobierz
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Grann: Poznałeś ją w księgarni (no hej, też kupujesz biografię znanego polskiego podróżnika Wojtka Cejrowskiego? hehe ja też, Szymon), piszecie 2 tygodnie na facebooku (no dobra, podaj mi nazwisko to Cię znajdę na facebooku), spała u Ciebie i nie grzmociłeś jej jamy, do tego pisze 'ciełpy' zamiast 'ciepły', robi odstęp przed wykrzyknikiem i jest niby 9/10? Spoko.
  • Odpowiedz
do tego pisze 'ciełpy' zamiast 'ciepły', robi odstęp przed wykrzyknikiem

@Jurny_Baribal: No tak, za to nieważne jaka ładna w wyglądu by była i jaki by nie miała charakter to jest jakieś 3/10, co nie?
  • Odpowiedz