źródło: comment_B6bjpUHKr2faYL602epl2m1ZcNAVq60I.jpg
Pobierz
źródło: comment_FR2SHPqQ6nrfyCjTtTiAm80pyAvHM3mt.jpg
Pobierz
źródło: comment_7zkbKvBcMJOKuWGP4xxmknbMl5YWIG8H.jpg
Pobierz
źródło: comment_gi7Dt2P4BklnHOcLjnU9fzOyHaq21qxu.jpg
PobierzOhne dich kann ich nicht sein, ohne dich
Mit dir bin ich auch allein, ohne dich
Ohne dich Zähl ich die Stunden, ohne dich
Mit dir Stehen die Sekunden, lohnen nicht


źródło: comment_6N2Ub4hQp2lu82It50Miid6x0H1tWWhn.jpg
Pobierz
źródło: comment_7cmYl6yXHV3SGYIC04UgrXPvOcqMNnVc.jpg
Pobierz
źródło: comment_Om3E4dgCwkHG98iUHgdEsIjfjweUIll2.jpg
Pobierz
źródło: comment_a4Fp8WhA3kd9TTVCQ5mgV1ngX4CswYYD.jpg
PobierzRocznica
od 10.05.2024
Gadżeciarz
od 09.05.2017
Mikroblogger
od 11.09.2017
Wykop.pl
Sos jest Paprykowo pomidorowy. Słodzony trochę cukrem, trochę brzoskwiniami z puszki. z dodatkiem octu, oleju, Najbardziej przetworzone są przecier pomidorowy i wyżej wspomniana brzoskwinia z puszki. Sosy są wegańskie. Jak dla mnie – zamienniki keczupu. Baza do zup i potraw.
Są trzy poziomy ostrości.
Nieśmiały Jaś - sos bez grama ostrych papryk. Jest to po prostu zajebiście smaczny słodko słony sos paprykowy, dla osób nie jedzących ostrości.
Zuchwały Janek - Sos pikantny. Na 5 litrów sosu są wrzucone dwie papryczki Carolina Reaper czyli póki co(choć zbliża się konkurent) najostrzejsza papryka świata. Oczywiście nie będzie to ostrość z Karoliny południowej, są to papryczki z Polskiej uprawy. Choć w dalszym ciągu czuć moc. :)
Napalony Johnny - Ostry. Są tu i Carolina Reaper, i Trinidad moruga Scorpion, Bhut jolokia w kilku odmianach, kilka odmian Aribibi, troszkę Red Savina Habanero. Sos jest ostry i to bardzo, ale dla amaorów ostrości. Jak jesz naga jolokie do śniadanka to będzie dla Ciebie po prostu ostry. :)
źródło: comment_JfHY1z9wAavWXvjHKLM9plkw4QHQ6ar7.jpg
Pobierzźródło: comment_qdlZ4nyWQdOBtVui5gtbJ0PKlTIakEcZ.jpg
Pobierz