Próbował ktoś wczoraj najnowszego Tripel Hey Now od Pracowni Piwa (tak, tak, to nie literówka w pierwszym słowie), które było serwowane jako premiera w Tap House?
Jeżeli tak to jak wrażenia?
Ze swojej strony powiem, że mocny pszeniczniak który ma 8.3% jeszcze nigdy mnie tak pozytywnie nie zaskoczył.
A na sniadanie chleb z wycietym srodkiem, do srodka wrzucone jajko, ser brie, pomidor i cebula, a calosc na koniec zakryta wierzchnia warstwa chleba i usmazona :3
@fabek gluten dla osoby która jest w pełni tolerancyjna na niego nie na żadnego znaczenia, natomiast IG... nie ma jeszcze większego znaczenia. IG to po prostu kolejny mit, który potwarzają i którym łechtają się "prawdziwi" kulturyści, aby podrapać się po jajkach i pokazać jacy to oni nie są hardcorowi, bo jedzą jedynie ciemny ryż i kaszę do każdego posiłku, czym katują się psychicznie – ergo, chcą Ci udowodnić, że byś nie był do tego zdolny.
@fabek: Rozumiem, że masz swoje przekonania i doświadczenie, ale nauki nie oszukasz i jeżeli ktoś od 50+ lat robił badania i doświadczenia na ten temat, to ciężko z tym dyskutować.
@katiuszenka jedyna różnica pomiędzy jakimkolwiek pieczywem, a chociażby np. brązowym ryżem to sposób i szybkość w jakim się ono czasie rozkłada. Jak by to nie brzmiało, jedynym efektem tego zjawiska jest sytość.
Ta natomiast przekłada się na Twoje "zdrowie" psychiczne i spokój ducha. Dlaczego
#polska #pracbaza #skarbowka