A więc tak w angielskim Sainsbury`s znalazłem piękne kostki wołowiny, bez dodatków, na parze to 20min i gotowe, od groma protein, bo paczka 0.5kg to aż 140 białka, no i mam makaron Shirataki, no i potrzebuję łącznika w postaci jakiegoś sosu.
To co patrzę na półkach w sklepach to ..zresztą sami wiecie, brakuje tam jeszcze tylko w składzie startego gówna Aborygena.
Jest na rynku coś co dobrze połączy wołowinę z tym makaronem?
To co patrzę na półkach w sklepach to ..zresztą sami wiecie, brakuje tam jeszcze tylko w składzie startego gówna Aborygena.
Jest na rynku coś co dobrze połączy wołowinę z tym makaronem?









Badania wykonane: morfologia - wszystko dobrze.
Hormony:
Estradiol 125 (widełki 40-161)
Prolaktyna 9.18 (3.46-19.4)
Progesteron 0.6 (do 0.64)