Mirki z #gotowanie, #kuchnia i #sousvide, ewentualnie też z #kuchniamolekularna.
Dorosłem do decyzji o zakupie cyrkulatora sous vide. Sporo tego do wyboru, a rozstrzał cenowy jest potężny - od 200 do 2k zł.
Możecie polecić jakiś sprzęt z najlepszym Waszym zdaniem stosunkiem cena / jakość? Albo po prostu taki, którego sami używacie?
Dorosłem do decyzji o zakupie cyrkulatora sous vide. Sporo tego do wyboru, a rozstrzał cenowy jest potężny - od 200 do 2k zł.
Możecie polecić jakiś sprzęt z najlepszym Waszym zdaniem stosunkiem cena / jakość? Albo po prostu taki, którego sami używacie?














Moja pierwsza szarpana wieprzowina (łopatka) sous vide. Dzisiaj tak bez pomysłu, z fasolką szparagową, ale może wymyślę coś lepszego w kolejnych dniach.
Świnka moczyła się 20 godzin w 74 stopniach, a
źródło: comment_1612378369xB7DzoLNEyTGWLIqeZfu2k.jpg
Pobierz