#jedzenie #gotowanie #kuchnia #gotujzwykopem
Witam, jest jakis sposób by rozpuscić żółty ser, by pozostał w płynnej konsystencji na dluzszy czas? Obojetnie jaki w sumie, gouda, parmezan, cheddar. Czy nie z kazdym sie da i najlepiej moze topiony, jak jest w tych trójkącikach
Witam, jest jakis sposób by rozpuscić żółty ser, by pozostał w płynnej konsystencji na dluzszy czas? Obojetnie jaki w sumie, gouda, parmezan, cheddar. Czy nie z kazdym sie da i najlepiej moze topiony, jak jest w tych trójkącikach
Co to, Pan Robert nie ma 20 sytuacji bramkowych w meczu, nie ma 30 piłek od Sane, Gnabrego, Goretzki, Muellera na dołożenie nogi, nie może przytrzymać piłki tyłem do bramki, by potem odegrać ją do pędzącego Davisa, nie ma na przeciw siebie obrońców z Augsburga czy Stuttgartu którzy grają o pietruszkę i ponownie jest jednym z mniej wyróżniających się piłkarzy na boisku? Gdzie jest ten najlepszy piłkarz XXI wieku, lepszy według