Planuje wkrótce uwarzyć wariacje stylu witbier z liśćmi kafir i chmielem wai-iti i nie wiem ile tych liści dorzucić żeby nie przesadzić, ma ktoś jakieś doświadczenia z tą 'przyprawą'?
Warka 18l (gar 20l i tyle brzeczki będę gotował)
Zasyp na ~13,5 BLG
Do tego 40g WAI-ITI (wstępnie planuje 15g 60min, 15g 10min, 10g po wyłączeniu palnika)
10g curacao na 5-10 min
Warka 18l (gar 20l i tyle brzeczki będę gotował)
Zasyp na ~13,5 BLG
Do tego 40g WAI-ITI (wstępnie planuje 15g 60min, 15g 10min, 10g po wyłączeniu palnika)
10g curacao na 5-10 min
Też miałem ten dylemat czy wywalać hajs na effeuno i jednak wybrałem tańszą opcję. Przesiadłem sie z Ariete 909 na Diavola Pro 2.0 z biscotto. Jest ogromny przeskok w jakości wypiekanej pizzy. Jak nie masz wolnych ok. 4k zł to Diavola 2.0 będzie ideolo wybór.