Moje pytanie tyczy się tego czy w jakimś Lidlu czy biedronce dostępna jest mąka ryżowa odpowiednia do zrobienia tych klusków. Bo mam mieszane info z internetu jaka powinna być ta mąka
@EugeniuszGeniusz: ciemnieje na pewno od podpieczonych warzyw. Kwaskowaty posmak nadaje mięso, widocznie używasz go bardzo dużo. Warzywa glownie dodają slodyczy w zupach. Glownie marchew i cebula
@Mishy: ananas zawiera bromelainę, to enzym trawiacy białka. Jezeli robisz na mleku lub z jogurtem to musisz zjesc szybko bo zrobi się leista paćka z owsianki
Czy któryś z mirków bądź mirabelek kto zajmował się zawodowo gotowaniem (b. Dobre/słabe miejsca), zmienił swój zawód na inny i jest zadowolony? Jaki to zawód??
Moje pytanie tyczy się tego czy w jakimś Lidlu czy biedronce dostępna jest mąka ryżowa odpowiednia do zrobienia tych klusków. Bo mam mieszane info z internetu jaka powinna być ta mąka
#kuchnia #gotowanie #gotujzwykopem #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #azja #kuchniaazjatycka #korea