@dreamy: @Latch: Ciasto: 1 kubek mąki żytniej, 1 kubek mąki tortowej, jedno jako, 3 łyżki duże śmietany 18% Masa: śmietana 18% duża, 4 jaja, przyprawy, 2 duże czubate łyżki mąki. Tą masę dzielimy na pół do jednej dodajemy szpinak i podsmażonego kurczaka. Drugą lejemy na ciasto i układamy dowolne składniki, u mnie pomidorki, kurczak, brokuł i ser.
Zanim dodamy masę ciasto należy podpiec 10 min. Po dodaniu masy,
@ver20: To jest przepis na to co widać. Nie wiem jak średnia, standardowa na tartę blaszka, dostępna w Auchan. Ceramiczna jest mniejsza, ale wyższa. Mam podstaw uczyć? Jak ciasto ugnieść albo jak wałkować?
@white_widow: chodzę często po randomowych wątkach w mirko i notuję różne "cenne" informacje. czytając później opisy co niektórych zastanawiam się co miałem na myśli.
#plywajzwykopem