#jedzenie #foodporn #aledobreto #pizza #bojowkapiekarska #gotujzwykopem
Jee, udało się. Wreszcie niedościgniony wzór pizzy neapolitańskiej został osiągnięty. Kluczem do sukcesu była mąka z pszenicy durum. Udało mi się także zrobić prawdziwą Salsiccie czy też bardziej popularną Italian sausage z pizzy w stylu Chicago. No powiem wam że szczerze nie jadłem nic smaczniejszego. Banalny przepis, 500g mąki z pszenicy durum, ja kupiłem w auchan specjalna mąka do pizzy
350ml wody
15g świeżych drożdży
Pomidory
Jee, udało się. Wreszcie niedościgniony wzór pizzy neapolitańskiej został osiągnięty. Kluczem do sukcesu była mąka z pszenicy durum. Udało mi się także zrobić prawdziwą Salsiccie czy też bardziej popularną Italian sausage z pizzy w stylu Chicago. No powiem wam że szczerze nie jadłem nic smaczniejszego. Banalny przepis, 500g mąki z pszenicy durum, ja kupiłem w auchan specjalna mąka do pizzy
350ml wody
15g świeżych drożdży
Pomidory
źródło: comment_1587133558pB1QSnIGtsT0S6XR74vuCe.jpg
Pobierz




#gotujzwykopem #pieczzwykopem #pizza