O ja cię to jest zdecydowanie najlepsze mięso jakie jadłam. A robiłam kilkadziesiąt wersji żeberek. 8 godzin 100 stopni a potem 160 30 minut. Nie miałem niestety bbq na glazurę ale i tak kozak. Przyprawa zwyczajna do mięs, ale lepiej zrobić samemu na bazie chilli i papryki wędzonej. No orgazm. Mięsa jest delikatne, soczyste, odchodzi od kości. Wkurzają mnie tylko te chrząstki na końcu bo mam odruch wymiotny ja taka rozgryze no
Wkurzyłem się kuźwa... Ja rozumiem, że młodość ma swoje prawa, chcą się napić i pobawić, to chyba dość normalne - ale tłuczenia butelek o Pomnik Kościuszkowców to za wiele.
Hej Mirki, Robię #rozdajo z okazji przejścia na swoje i otwarcia własnego #januszex 'u. Na wykopie jestem z Wami od 7 lat, w międzyczasie pomogliście mi wybrać studia, znaleźć praktyki, a później pracę, więc trochę Wam zawdzięczam.
W ramach podziękowania i kryptoreklamy organizuję rozdajo na jedną roboczogodzinę #programista15k - 100 zł w postaci karty Empik - wyniku jutro tj.09.05. o 20:00. Udział biorą wszyscy pulsujący wpis bez zielonek.
Kiedyś się wziąłem za zrobienie funboyowskiej gry karcianej na jakiś dziwny wzór mtg. Oczywiście nic nie ma składu Nic nie ma ładu Koncepcji zapomniałem
@Limonene: może i jest wolno, ale za to nie jest tanio( ͡°͜ʖ͡°) A na końcu będzie brzydko i betonowo. Ale dzięki temu za 5 lat będzie można to rozryć i zasadzić drzewa i krzewy.
Nazywam się Cezary Baryka. Od dwudziestu minut jestem właścicielem tego oto szklanego domu. Powoli zaczynam żałować zakupu. W nocy pizga, a w dzień parówa.