480°C - Pizza Napoletana ze Szparagami i Boczkiem w 1,5 minuty.
Tym razem pizza ze szparagami i boczkiem. Nie starałem się ładnie formować ciasta więc wygląda ten proces jak wygląda :D Temperatura pieczenia 450°C.
MC-Maxim z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 271
Tym razem pizza ze szparagami i boczkiem. Nie starałem się ładnie formować ciasta więc wygląda ten proces jak wygląda :D Temperatura pieczenia 450°C.
MC-Maxim z
Komentarze (271)
najlepsze
https://youtu.be/ee0rZAOOBY8
I tutaj:
https://piecchlebowy.pl/node/170
Komentarz usunięty przez moderatora
Różnica między sprzętem za 200zł i 2000zł jest wyczuwalna dla każdego, ale między takim za 2000zł i 20000zł jest marginalna lub niezauwazalna dla laika.
Podobnie z pizzą:
- musi być monka super białkowa taka dobra 8zł za kilo jedyna taka zobacz
- oliwa z pierwszego tłoczenia z oliwek zbieranych przez radosne dzieci w gaju oliwnym
- pomidory włoskie z importu 10zł
Pozdrawiam KMP ;-)
ch.ju,
przestań szkalować mą diete ch.ju,
zdechniesz w pierdlu w sztumie ch.ju
podpisano prokurator dziura w dupie.
Posiadam i jestem zadowolony.