Tak smażalnie oszukują swoich klientów. Przez ich praktyki płacisz więcej...
Trudno sobie wyobrazić wakacje nad morzem bez smażonej ryby. Nic więc dziwnego, że nadmorskie lokale przeżywają w sezonie letnim prawdziwe oblężenie.
itaktojest z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 77
- Odpowiedz
Komentarze (77)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
@Triptiz: Amatorze, sól się kupuje do posypywania dróg w zimie za pisiąt groszy ;)
bądź mną
wyprowadź się od starych
właściciel mieszkania wstawia ci zmywarkę
@Zaqq: W kuchni ważą przed usmażeniem (więcej wody, szczególnie jeśli była mrożonka), a nie po usmażeniu jak powinno być. Po za tym normą jest, że zaokrągla się w górę. Czasem jeszcze po drodze kelner dorzuci swoje 5-10dkg, zależy
- Dzień dobry
- Dzień dobry co podać?
- Rybkę poproszę z frytkami i sałatką ale jeżeli rybka będzie kosztować więcej niż 20 zł nie kupuję
- Dobrze rybka do 20 zł
- Dziękuję
@diuka: zgadza sie - nigdy nie gotowalem dla nikogo komercyjnie - ale stawianie tezy ze kazdy kucharz gotujacy dla kogos gotuje tak zeby tego kogos zrobic w ... jest conajmniej nie na miejscu - kucharz gotuje bo taka jest jego praca i jak jest normalny to stara sie swoja prace wykonac jaknajlepiej potrafi - jesli ma szefow debili to inna spawa
"Ja piszę o