Tak smażalnie oszukują swoich klientów. Przez ich praktyki płacisz więcej...
Trudno sobie wyobrazić wakacje nad morzem bez smażonej ryby. Nic więc dziwnego, że nadmorskie lokale przeżywają w sezonie letnim prawdziwe oblężenie.
itaktojest z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 77
- Odpowiedz
Komentarze (77)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Współczuję. Gówniane ryby za absurdalne pieniądze. Za obiad dla czteroosobowej rodziny w takiej budzie zazwyczaj trzeba zapłacić więcej, niż kosztowałby kilogram dobrej jakościowo ryby. Raz czy dwa dałem się zaciągnąć do takiego lokalu, obleganego przez Januszy i resztę. 300 g pstrąga (ponoć) kosztował 29.99 i ociekał tłuszczem. Wyglądał jak gówno, a smakował jeszcze gorzej. W domu się upewniałem. Takie smażalnie to może być
Komentarz usunięty przez moderatora